Sparco Fashion

Review

''Social Spread heeft ons geholpen met het online adverteren voor onze webshop. Het gaat inmiddels erg goed en zal Social Spread daarom zeker aanraden.''

Case

Voor Sparco Fashion NL zijn we aan de slag gegaan met het promoten van het gehele schoenenassortiment op social media en Google. Vanaf het allereerste moment zijn wij aan boord gekomen bij Sparco Fashion NL en samen zijn we nog steeds aan het groeien. Maandelijks gaat het marketingbudget omhoog waarbij de ROAS gelijk blijft. Een succesformule! Omdat de klant zo tevreden is met Social Spread heeft het team weekendkaarten gekregen voor de Grand Prix van Zandvoort 2021. Samen met de klant zaten wij in het zonnetje op de tribune van een geweldige race te genieten. Altijd leuk zo'n uitnodiging van een tevreden klant. Nog leuker is de persoonlijke klantrelatie en natuurlijk de goede resultaten. Want Sparco krijgt momenteel voor elke €1 besteed aan advertising tussen de €10 en soms wel €35 terug. Dat is een motor die zo hard mogelijk mag en moet draaien!

Resultaten
2,100,000
Bereik
25,000
Clicks
62
Campagnes
2
Platformen
Social Spread
Start vandaag met het uitsmeren van jouw merk
Benieuwd hoe wij jouw bedrijf kunnen helpen? Stuur ons gerust een mailtje, een Whatsapp bericht of geef ons een belletje.
Social Spread hero afbeelding van het team