S&P Bouw

Review

Bouwbedrijf S&P Bouw heeft Social Spread in de hand genomen om te zorgen voor meer offerteaanvragen voor bouwprojecten. Aan de hand van zoekmachine advertenties hebben wij onderstaande resultaten weten te behalen en vullen wij nog steeds maandelijks de agenda met afspraken.

Case

Met S&P Bouw zijn wij een no cure no pay samenwerking aangegaan. Dit houdt in dat, wanneer er een getekende offerte wordt gerealiseerd op verdiensten van de advertentie-inspanningen van Social Spread, die laatste partij ook wordt uitbetaald op basis van een afgesproken percentage. Social Spread kan daarmee beschouwd worden als de in-house marketingafdeling van S&P Bouw. Beide partijen hebben deze overeenkomst afgesloten omdat er wederzijds veel vertrouwen heerst en er op lange termijn een winstgevende samenwerking in het verschiet ligt. Dat laatste is inmiddels werkelijkheid geworden en de samenwerking zal, als het aan beide partijen ligt, nog jaren door renderen! Hieronder een greep uit de advertentieresultaten.

Resultaten
506
Clicks p.m.
4,9%
CTR
‍21
Contactaanvragen p.m.
10.342
Vertoningen p.m.
Social Spread
Start vandaag met het uitsmeren van jouw merk
Benieuwd hoe wij jouw bedrijf kunnen helpen? Stuur ons gerust een mailtje, een Whatsapp bericht of geef ons een belletje.
Social Spread hero afbeelding van het team