Renovlies Dutch

Doelstelling

Voor Renovlies Dutch hebben wij gezamenlijk als doelstellingen afgesproken om maandelijks zoveel mogelijk ingevulde contactformulieren te realiseren. Daarvoor moesten de kosten niet al te hoog komen te liggen.

Case

Renovlies Dutch hebben wij online op de kaart gezet. Als één van onze eerste grote projecten mochten wij een website bouwen voor dit renovlies-/schilderbedrijf. Na het bouwen van een succesvolle website waar zeer positief op is gereageerd zijn wij doorgegaan met het adverteren op social media. Alhoewel het normaal gesproken nogal een uitdaging kan zijn om een nieuw bedrijf met een nieuwe website krachtig in de markt te zetten, is het gelukt om voldoende aanvragen per maand te realiseren. Dit duurt vaak even, voordat de doelgroep bekend is met de nieuwe naam, de nieuwe website goed geïndexeerd wordt en de campagnes zijn opgewarmd. Toch hebben wij, via Instagram en Facebook, ervoor kunnen zorgen dat er een constante stroom van relevante bezoekers naar de website zijn gegaan, na het zien van één van de advertenties. Een zeer leuke samenwerking met een mooi bedrijf, wat heeft gezorgd voor nieuwe business voor Renovlies Dutch. Terugkijkend op een positieve eerste samenwerking, wordt er gesproken over een passend vervolg.

Resultaten
2
Platformen
€3,80
CPM
5,5%
CTR
€15
Cost per lead
Social Spread
Start vandaag met het uitsmeren van jouw merk
Benieuwd hoe wij jouw bedrijf kunnen helpen? Stuur ons gerust een mailtje, een Whatsapp bericht of geef ons een belletje.
Social Spread hero afbeelding van het team