Lederweb

Review

"Social Spread heeft ons geweldig geholpen met zowel het creëren van onze webshop en online adverteren om van Lederweb een succes te maken. Gedreven en ambitieuze partij. Zeer positieve samenwerking!"

Case

Eind 2020 kwam Lute Lederwaren naar Social Spread toe met het verzoek om mee te werken aan het in de markt zetten van een nieuw label. Dit nieuwe label zou volledig los moeten staan van de naam Lute Lederwaren en is meer gericht op kleine lederwaren. Een samenwerking die begon aan de tekentafel, om tot een pakkende merknaam, uitstraling en logo te komen. Vervolgens is er hard gewerkt aan het opzetten van een gloednieuwe webshop, inclusief de nodige SEO inspanningen. Om zoveel mogelijk (relevant) websiteverkeer en uiteindelijk aankopen te realiseren, zijn wij vervolgens overgegaan tot adverteren op Google, Facebook en Instagram. Dit was dusdanig succesvol dat Lederweb voor elke €1 aan advertenties besteed er weer €5 tot €8 euro aan extra omzet in het laatje kon schuiven. Met andere woorden: een lucratieve investering. Tot op de dag van vandaag werken Lederweb en Social Spread in een stijgende lijn en in wederzijdse tevredenheid samen.

Resultaten
€0.24
CPC
150.000
impressies
3.5%
CTR
206
aankopen
Social Spread
Start vandaag met het uitsmeren van jouw merk
Benieuwd hoe wij jouw bedrijf kunnen helpen? Stuur ons gerust een mailtje, een Whatsapp bericht of geef ons een belletje.
Social Spread hero afbeelding van het team