Sneller, slimmer & transparanter
Hi, wij zijn Social Spread!
Vanuit onze oprechte passie voor alles wat online is en, specifiek, digitale marketing zijn wij Social Spread gestart om ondernemers te helpen om online succesvol te zijn.

Vanuit de praktijk zagen wij dat digitale marketing sneller, slimmer en transparanter kan. Dit heeft zich gevormd van een conceptueel idee tot een succesvolle business formule: Social Spread. Inmiddels helpen wij meerdere ondernemers met onze passie! Wij bedienen ondernemers in alle sectoren en halen veel energie uit de diversiteit aan opdrachten die aan ons worden toevertrouwd.

WAAR WIJ VOOR GAAN
Online succes en structurele waarde
Wij maken graag kennis met jou om te ontdekken waar de online kansen liggen voor jouw product of dienst. Iedere doelgroep is online te bereiken met behulp van creatieve online advertenties.

Starten met ondernemen tijdens een pandemie - dat is wat de drie mannen uit Castricum en Uitgeest zijn gaan doen. De tijd om te ondernemen blijkt nu! Het aantal faillissementen neemt af, de economie groeit en steeds meer ondernemers zoeken naar creatieve oplossingen om hun doelgroep te bereiken in het Corona tijdperk. Hier is Social Spread voor in het leven geroepen; een bedrijf dat helpt met alles omtrent social media, websites en content creatie. Benieuwd waar jouw bedrijf online hulp kan gebruiken?

Wat jij mag verwachten
TRANSPARANTIE
Zeer goed
PERSOONLIJK
Zeer goed
WINSTGEVENDE ADVERTENTIES
Zeer goed
fotogeniek
Matig
bereikbaarheid
Zeer goed
HET SOCIAL SPREAD TEAM
Wie zitten er achter Social Spread?
Vanuit onze oprechte passie voor alles wat online is en, specifiek, digitale marketing zijn wij Social Spread gestart om ondernemers te helpen om online succesvol te zijn.

Vanuit de praktijk zagen wij dat digitale marketing sneller, slimmer en transparanter kan. Dit heeft zich gevormd van een conceptueel idee tot een succesvolle business formule: Social Spread. Inmiddels helpen wij meerdere ondernemers met onze passie! Wij bedienen ondernemers in alle sectoren en halen veel energie uit de diversiteit aan opdrachten die aan ons worden toevertrouwd.

''Ik ben Lars en ik kan maar slecht stilzitten. Daarom ben ik voornamelijk buiten de deur te vinden om, aan tafel bij de klant, de wensen in kaart te brengen en om aan bestaande klanten de behaalde successen te presenteren. Wanneer ik mij wel achter een computer begeef zorg ik visueel pakkende uitingen die iedere gebruiker doen stoppen met scrollen.''
''Hi mijn naam is Job. Ik ontbijt data en zet het om in conversies. In mijn eerste maanden van Social Spread kreeg ik een pushmelding bij elke webshopverkoop van een klant. Hier kreeg ik de motivatie van om nog meer converterende campagnes te bedenken en te plaatsen. Op deze manier zijn we snel blijven groeien en kon ik niet anders dan deze pushmeldingen uit te zetten. Nu duik ik nog steeds dagelijks in de data en doet het mij goed om de succesvolle resultaten van de klanten te zien.''
''Mijn naam is Beau. Mijn werkzaamheden bij Social Spread bevinden zich voornamelijk op strategisch en financieel gebied. Vanuit strategisch oogpunt werk ik aan het identificeren van verbetermogelijkheden (slimmer, sneller, effectiever), het vertalen van doelstellingen naar een pragmatisch plan van aanpak en het krachtig in de markt zetten van een merk.''
ONZE VISIE & MISSIE
Waarom bestaat Social Spread?
Wij krijgen jeukende vingers van de online kansen die veel bedrijven laten liggen of uitvoeren zonder consistentie of kennis. Dit kan sneller, slimmer en effectiever.

Logge systemen, onnodige tussenschakels, hoge marketingkosten, abstracte resultaten en langzame communicatie zijn voorbeelden van ergernissen die wij in de praktijk tegenkomen. Daarom gaan wij data-gedreven en met de juiste processen te werk, om ervoor te zorgen dat wij het maximale effect weten te behalen uit de (marketing)inspanningen die worden geleverd.

Met een boerse nuchterheid kijken wij naar de wereld van online marketing en zien wij dat het huidige werkveld wel wat transparantie kan gebruiken. Abstracte terminologie, Engelse afkortingen en andere begrippen worden gebruikt om als een expert over te komen. Maar waar gaat het nu allemaal écht om? In gesprekken geven wij op een directe manier advies, straight to the point, want hier hebben ondernemers het meeste behoefte aan. Wij zetten ons 100% in met onder andere de nieuwste kennis betreft online adverteren, zorgvuldige content creatie en de juiste digitale strategie voor jouw bedrijf.

Blog
Recente blog
CONTACT MET Social Spread
Start vandaag met het uitsmeren van jouw merk
Wij doen waar wij goed in zijn, dan kun jij doen waar jij het beste in bent. Als de klant succesvol is, dan is Social Spread succesvol.

Ons doel is dan ook dat de klant op ons verdient, met andere woorden: de investering gedaan voor online marketing er ruimschoots uit verdienen. Daag ons uit!
Social Spread hero afbeelding van het team