DRIE JONGENS, één missie
Waarom bestaat Social Spread?
Wij krijgen jeukende vingers van de online kansen die veel bedrijven laten liggen of uitvoeren zonder consistentie of kennis. Dit kan sneller, slimmer en effectiever.

Logge systemen, onnodige tussenschakels, hoge marketingkosten, abstracte resultaten en langzame communicatie richting de klant zijn voorbeelden van ergernissen die wij in de praktijk tegenkomen. Daarom gaan wij data-gedreven en met de juiste software te werk, om ervoor te zorgen dat wij het maximale effect weten te behalen uit de (marketing)inspanningen die worden geleverd.

Met een boerse nuchterheid kijken wij naar de wereld van online marketing en zien wij dat het huidige werkveld wel wat transparantie kan gebruiken. Abstracte terminologie, Engelse afkortingen en andere begrippen worden gebruikt om als een expert over te komen. Maar waar gaat het nu allemaal écht om? In gesprekken geven wij op een directe manier advies, straight to the point, want hier hebben ondernemers het meeste behoefte aan. Wij zetten ons 100% in met onder andere de nieuwste kennis betreft online adverteren, zorgvuldige content creatie en de juiste digitale strategie voor jouw bedrijf.

''Ik ben Lars en ik kan maar slecht stilzitten. Daarom ben ik voornamelijk buiten de deur te vinden om, aan tafel bij de klant, de wensen in kaart te brengen en om aan bestaande klanten de behaalde successen te presenteren. Wanneer ik mij wel achter een computer begeef, zorg ik voor visueel pakkende uitingen die iedere gebruiker doet stoppen met scrollen.''
''Hi mijn naam is Job. Ik ontbijt data en zet het om in conversies. In mijn eerste maanden van Social Spread kreeg ik een pushmelding bij elke webshopverkoop van een klant. Hier kreeg ik de motivatie van om nog meer converterende campagnes te bedenken en te plaatsen. Op deze manier zijn we snel blijven groeien en kon ik niet anders dan deze pushmeldingen uit te zetten. Nu duik ik nog steeds dagelijks in de data en doet het mij goed om de succesvolle resultaten van de klanten te zien.''
''Mijn naam is Beau. Mijn werkzaamheden bij Social Spread bevinden zich voornamelijk op strategisch en financieel gebied. Vanuit strategisch oogpunt werk ik aan het identificeren van verbetermogelijkheden (slimmer, sneller, effectiever), het vertalen van doelstellingen naar een pragmatisch plan van aanpak en het krachtig in de markt zetten van een merk. In die rol word ik betrokken bij projecten om tot een succesvolle formule te komen.''
WAT JIJ VAN ONS MAG VERWACHTEN
Hoe gaat Social Spread te werk?
Wij maken online marketing simpel en transparant zodat jij precies weet waar onze energie naartoe gaat. Wij staan dus voor transparantie en helderheid, maar bovenal: resultaat.

Als de klant succesvol is, dan is Social Spread succesvol. En dat is de enige formule die voor ons geldt. Daarom gaan wij lange termijn samenwerkingen aan met bedrijven - of beter gezegd: mensen - waar wij in geloven. Ons doel is dan ook dat de klant op ons verdient, met andere woorden: de investering gedaan voor online marketing er ruimschoots uit verdienen.

Wij maken graag kennis met jou om te ontdekken waar de online kansen liggen voor jouw product of dienst. Iedere doelgroep is immers online te vinden!

Blog
Recente blog
CONTACT MET SOCIAL SPREAD
Start vandaag met het uitsmeren van jouw merk
Benieuwd hoe wij jouw bedrijf kunnen helpen? Stuur ons gerust een mailtje, een Whatsapp bericht of geef ons een belletje.
Social Spread hero afbeelding van het team