Youtube

Vloggen, de hobby van 2021


Wereldwijd heeft YouTube 2 miljard actieve gebruikers. Een platform waar jouw doelgroep ongetwijfeld in groten getale aanwezig is. Maar hoe bereik je deze doelgroep?

Om op YouTube te adverteren is het belangrijk dat er krachtig videomateriaal aanwezig is van jouw bedrijf. Als je dit videomateriaal al hebt kunnen we direct aan de slag. Heb je dit nog niet? Wij denken graag mee en helpen graag met het maken van video’s op maat. 

Niet iedereen zal geïnteresseerd zijn in jouw video’s. Daarom is het belangrijk dat wij de doelgroep in kaart hebben. Als jij weet hoe jouw doelgroep eruit ziet of waar jouw doelgroep zich bevindt, kunnen wij deze doelgroep zeer gedetailleerd bereiken via het platform YouTube. We filteren iedereen eruit die niet geïnteresseerd is in jouw dienst of product. Super toch? 

Wil je alleen de mensen bereiken die al eerder op jouw website zijn geweest. Dat kan natuurlijk ook. De opties zijn oneindig. Neem contact met ons op en wij bespreken direct de mogelijkheden.

Social Spread
Start vandaag met het uitsmeren van jouw merk
Belegen en smaakvol online adverteren met Social Spread.
Social Spread hero afbeelding van het team

Youtube is onderdeel van Google


Via Youtube adverteren is een manier om krachtig jouw boodschap, product of dienst over te brengen op jouw doelgroep. YouTube is onderdeel van Google en valt daarom in ons Google pakket. Heb jij een gaaf idee voor een video of heb je al een gave video? Neem contact met ons op en zorg dat jouw merk zichtbaar is op YouTube.

Nieuwsbrief
Spread the word!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste tips, nieuwtjes en acties.