Shopping

Het platform voor E-commerce


Google Shopping is hét platform voor E-commerce. Heb jij een webshop dan is het adverteren op Google Shopping een must. Kijk maar eens naar de aanwezigheid van jouw directe concurrenten op dit platform. 

Google Shopping is net zoals SEA, onder te verdelen in twee groepen: betaald en onbetaald. De betaalde advertenties staan bovenaan. Dat betekent dat deze producten als eerst laten zien worden aan de potentiële klant. Morgen kan jouw merk hier dus al tussen staan! 

Een pluspunt van Google Shopping is dat het product visueel wordt getoond. In tegenstelling tot SEA waarin het product of dienst alleen tekstueel beschreven wordt. Heb jij een webshop en vallen de productverkopen tegen? Neem contact met ons op en wij bespreken kosteloos de mogelijkheden. Wellicht is de Google Shopping integratie jouw eerste grote stap naar succes.

Social Spread
Start vandaag met het uitsmeren van jouw merk
Belegen en smaakvol online adverteren met Social Spread.
Social Spread hero afbeelding van het team

Samen succesvol


Heb jij een webshop? Google Shopping is het ideale platform voor e-commerce bedrijven. Zorg dat ook jouw producten getoond worden in de Google Shopping omgeving. Wij helpen je graag naar de eerste rij, zodat jouw doelgroep je weet te vinden op het juiste moment.

Nieuwsbrief
Spread the word!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste tips, nieuwtjes en acties.