Wat kost adverteren?
Dit hangt onder andere af van het aantal campagnes, de keuze van platformen en de beschikbaarheid van content. Voor een inschatting kun je op onze pagina 'Advertentiepakketten' kijken, onder Diensten in het hoofdmenu. Wij geven ook graag vrijblijvend advies. Neem vooral contact met ons op!
Wat kost een website?
Dit hangt af van verschillende variabelen. Voor een inschatting kun je op onze 'Websites' pagina kijken onder Diensten in het hoofdmenu. Voor een exacte prijs kun je het beste direct contact met ons opnemen!
Wat heb ik nodig om te kunnen starten met online adverteren?
Voordat wij kunnen starten met adverteren heb je een website, app of platform nodig waar de potentiële klant op kan 'landen'. Daarnaast heb je ook content nodig, zowel visueel als tekstueel. Heb je nog geen website of content? Hier kunnen wij jou ook zeker bij helpen!
Wat is SEO?
SEO betekent het optimaliseren van jouw website en alle webpagina's die aan jouw website hangen voor de verschillende zoekmachines, met als belangrijkste zoekmachine natuurlijk Google. Door deze inspanningen wordt jouw website hoger in de verschillende zoekresultaten, die voor jouw website relevant zijn, geplaatst door Google. Zo kunnen potentiële klanten jou beter en sneller vinden op het internet; vooral als zij jouw bedrijf nog niet bij naam kennen.
Nieuwsbrief
Spread the word!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes!
Let op: Door je in te schrijven ga je akkoord met de algemene voorwaarden en het privacybeleid!
Blog
Recente blog