Social media management

Social media management

Social media beheer voor jouw bedrijf nodig?


Wil je actiever zijn op Instagram, Facebook en LinkedIn maar kom je tijd tekort? Je bent niet de enige!


Veel van onze klanten hebben dit probleem en hebben ons ingeschakeld. Wij zorgen ervoor dat jij geen omkijken meer hebt naar jouw social media pagina’s. Toch blijven jouw pagina’s gevuld met unieke en interessante actualiteiten over jouw bedrijf.

Wij zorgen ervoor dat we secuur te werk gaan. Dat betekent dat we vooraf met jullie bespreken wat voor soort content we gaan plaatsen. We houden rekening met de branding en de tone-of-voice. Mocht het juiste beeldmateriaal nog niet aanwezig zijn dan ondersteunen we hier graag bij!


ONLINE MARKETING MET SOCIAL SPREAD
Wat is de beste marketingstrategie voor jouw bedrijf?
De keuze is reuze, binnen de wereld van online marketing. Daarom helpen wij graag hier structuur in aan te brengen en de juiste strategie te bepalen voor jouw bedrijf.

Dus lijkt het je leuk of interessant om in gesprek te gaan over het uitbesteden van online adverteren, website ontwikkeling en/of social media beheer?
Social Spread hero afbeelding van het team

Content voor jouw doelstelling(en)


We merken dat veel bedrijven het fijn vinden om de content in te zien voordat we deze met de volgers delen. Logisch! In dit geval maken wij gebruik van een content-kalender. In een content-kalender wordt overzichtelijk voor de klant in beeld gebracht wat er wanneer wordt geplaatst. Doordat we dit voortijdig met de klant delen, kunnen we in een vroeg stadium het gesprek aangaan.

Adverteren
Kies uw beleg
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
Nieuwsbrief
Spread the word!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste tips, nieuwtjes en acties.