Online marketing

Online marketing

Online marketing nodig?

Jij wilt nieuwe klanten. En wij zorgen ervoor dat jij nieuwe klanten krijgt.
Wij zijn online marketingbureau Social Spread. Door middel van advertenties op voornamelijk Facebook, Instagram en Google zorgen wij ervoor dat bedrijven nieuwe klanten krijgen. Dat kunnen wij niet alleen. Daar hebben we jouw expertise bij nodig.

In een - natuurlijk gratis - gesprek vertel jij ons wat jij wilt bereiken met online advertenties. Daarna gaan wij aan de slag. Wij maken voor jou - alweer gratis - een online marketingplan. Hierin staat wat wij gaan doen en wat we verwachten. We bespreken dit gezamenlijk. In tegenstelling tot andere online marketingbureaus kost dit jou nog niks (wellicht een kop koffie).

Als het online marketingplan jou ook bevalt, dan beginnen we met de uitwerking. Het mooiste aan online marketing is dat we exact kunnen zien wat de advertenties kosten en wat het oplevert.

Dus regelmatig zul jij het antwoord op de onderstaande vragen ontvangen:

·         Hoeveel websitebezoekers hebben de advertenties opgeleverd?

·         Hoeveel mensen uit de doelgroep zijn er bereikt?

·         Hoeveel geld heeft dit gekost?

·         Hoeveel nieuwe klanten hebben de advertenties opgeleverd?

ONLINE MARKETING MET SOCIAL SPREAD
Wat is de beste marketingstrategie voor jouw bedrijf?
De keuze is reuze, binnen de wereld van online marketing. Daarom helpen wij graag hier structuur in aan te brengen en de juiste strategie te bepalen voor jouw bedrijf.

Dus lijkt het je leuk of interessant om in gesprek te gaan over het uitbesteden van online adverteren, website ontwikkeling en/of social media beheer?
Social Spread hero afbeelding van het team

Lokaal adverteren


Is jouw ideale klant bijvoorbeeld een koffiedrinkende vrouw tussen de 30 en 35 jaar, woonachtig in Alkmaar, geïnteresseerd in snowboarden en schaken? Wij zorgen ervoor dat deze doelgroep bereikt wordt. Zo bereik je alleen de ideale doelgroep en betaal je nooit teveel.


Geïnteresseerd in een gratis gesprek met Social Spread?

Wij vinden het geweldig om jouw verhaal aan te horen en om advies te geven. Je kunt bellen, whatsappen of een e-mail sturen en je zal versteld staan van onze reactiesnelheid.

Adverteren
Kies uw beleg
No items found.
Nieuwsbrief
Spread the word!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste tips, nieuwtjes en acties.