LinkedIn Advertising

LinkedIn Ads
We kunnen je een aantal mooie succesverhalen over LinkedIn Ads voorleggen, maar we begrijpen ook heel goed dat je graag even in één oogopslag de belangrijkste indicatoren op een rijtje wilt zien.
ADVERTEREN OP LINKEDIN
‘Interessant profiel! Connecten?’
LinkedIn is by far het meestgebruikte zakelijke netwerkplatform in Nederland met 6 miljoen gebruikers, maar ook wereldwijd is dit hét toneel voor jouw digitale business netwerk.

De concurrentie ligt ver achter en enkel in specifieke landen is een ander platform een serieus alternatief. Bijvoorbeeld Xing in Duitsland. Leuk feitje: Nederland staat al jarenlang in de top 3 "Most engaged LinkedIn countries".

Hoewel LinkedIn voornamelijk B2B georiënteerd is in gebruik, is dit ook zeker een interessant platform voor B2C bedrijven. Met LinkedIn adverteren kun jij jouw bedrijf en/of boodschap krachtig overbrengen aan een specifieke, zakelijke doelgroep. Ook wordt het platform veel gebruikt voor werving en selectie van nieuwe medewerkers; organisch of via advertenties.

De grote, zakelijke user-base en het effectieve bereik (specifieke targeting op profieleigenschappen zoals functietitel, senioriteit, interesses) dat LinkedIn Ads bedrijven biedt, heeft ervoor gezorgd dat dit in Nederland steeds populairder wordt. Ook heeft dit als logisch gevolg dat LinkedIn Ads een relatief duur platform is. Zo heb je als maandelijks budget al snel minimaal €400 nodig om echt significante resultaten te kunnen boeken.

Blog
Recente blog
Social Spread
Belegen en smaakvol adverteren
Marcheer jouw bedrijf naar het mooiste en grootste podium dat de wereld ooit heeft gekend, en geef daarin tot in detail aan wie jouw voorstelling moet zien.
Social Spread hero afbeelding van het team