Google Ads
We kunnen je een aantal mooie succesverhalen over Google Ads voorleggen, maar we begrijpen ook heel goed dat je graag even in één oogopslag de belangrijkste indicatoren op een rijtje wilt zien.
GOOGLE ADS
‘Anders Google je het even’
Ja, Google. Dat gebruik je natuurlijk om iets op te zoeken. Nou niet helemaal. Want wist je dat YouTube ook van Google is? En wist je dat je via het Google Ads Netwerk op meer dan 2 miljoen websites kunt adverteren?

Beeld je het volgende eens in, als je wilt. Je bekijkt tijdens werktijd even snel die website waar je vrienden het laatst over hadden, met die gave sneakers waar iedereen het over heeft. Hmm €175, toch te duur. Nou, weer door met werken. Om een uur of 8, met de tv aan op de achtergrond, pak je even je telefoon erbij. Toch even opzoeken wat nou de hoofdstad van Ghana is. Ah, Accra! Natuurlijk. Maar wat is dit eigenlijk voor interessante reis-website die mij nu de hoofdstad van Ghana vertelt? Toch even kijken. Maar wat zie ik nou? Een advertentie van die schoenen van vanmiddag? Maar nu in de aanbieding, voor maar €95. Hé, dat ga ik doen.

En dan hebben we het nog niet eens over Apps gehad. Want ook daar kun je op adverteren via Google Ads.

Blog
Recente blog
Social Spread
Belegen en smaakvol adverteren
Marcheer jouw bedrijf naar het mooiste en grootste podium dat de wereld ooit heeft gekend, en geef daarin tot in detail aan wie jouw voorstelling moet zien.
Social Spread hero afbeelding van het team