Facebook & Instagram Ads

Facebook & Instagram
We kunnen je een aantal mooie succesverhalen over Facebook & Instagram Ads voorleggen, maar we begrijpen ook heel goed dat je graag even in één oogopslag de belangrijkste indicatoren op een rijtje wilt zien.
FACEBOOK & INSTAGRAM ADVERTENTIES
‘Slide in die DM!’
Facebook is met haar 2,7 miljard actieve gebruikers per maand nog steeds een hele belangrijke schakel voor adverteerders.

Net als bij Instagram is het bijna vanzelfsprekend dat ook jouw doelgroep van dit platform gebruikmaakt. Een potentiële klant hoeft maar één keer jouw pagina te liken en vervolgens kan je deze persoon voor altijd kosteloos al jouw nieuwe producten en kortingsacties laten zien.

Via Facebook en Instagram kun je er ook voor kiezen om alleen de klanten te bereiken die al eens eerder op jouw website zijn geweest. Of je laat Facebook een doelgroep ontwikkelen van mensen die lijken op jouw websitebezoekers. Hoe Facebook dat doet is op basis van online zoekgedrag en demografische gegevens, voor jou en ons eigenlijk een onbelangrijke vraag. Maar het werkt!

Adverteren via Facebook en Instagram is de manier om zeer specifiek jouw doelgroep te bereiken met advertenties op maat. Via deze platformen kunnen we verschillende doelstellingen nastreven. Ben jij op zoek naar merkbekendheid, websitebezoekers of directe conversies, dan biedt adverteren op Facebook en Instagram de oplossing.

Blog
Recente blog
Social Spread
Belegen en smaakvol adverteren
Marcheer jouw bedrijf naar het mooiste en grootste podium dat de wereld ooit heeft gekend, en geef daarin tot in detail aan wie jouw voorstelling moet zien.
Social Spread hero afbeelding van het team