VERSCHILLENDE PLATFORMEN
Waar wil jij adverteren? En met welke doelstelling?
Linkedin Ads

LinkedIn is het grootste zakelijke netwerkplatform van het moment en de absolute nummer 1 indien je graag profiel-gericht en vooral B2B wilt adverteren. Toch kan LinkedIn ook zeker een interessant platform zijn voor B2C bedrijven. Tevens wordt het platform veel gebruikt voor werving en selectie van nieuwe medewerkers; organisch of via advertenties.

Facebook & Instagram

De manier om zeer specifiek jouw doelgroep te bereiken met advertenties op maat. Facebook is met haar 2,7 miljard actieve gebruikers per maand nog steeds een hele belangrijke schakel voor adverteerders. Een potentiële klant hoeft maar één keer jouw pagina te liken en vervolgens kan je deze persoon voor altijd kosteloos al jouw nieuwe producten en kortingsacties laten zien.

Google Ads

Google Ads is het meest populaire advertentieplatform van het moment, indien je graag intentie-gericht wilt adverteren. Zet SEA in voor jouw bedrijf of maak gebruik van het Google Ads Netwerk, waar meer dan 2 miljoen websites op zijn aangesloten. En dan hebben we het nog niet eens over YouTube en Apps gehad. Want ook daar kun je op adverteren via Google Ads.

E-mailmarketing

Bouw jouw eigen publiek (een mailing lijst) en geef voor altijd gratis voorstellingen. Iedere koper, evenementbezoeker, client of app gebruiker laat gegevens achter. Hier laten veel bedrijven een lucratieve kans liggen, om opnieuw contact op te nemen met die (potentiële) klanten. Dit kan geautomatiseerd naar honderden contacten tegelijk én toch gepersonaliseerd.

Overige platformen

Naast de meest bekende platformen zijn er nog meer mogelijkheden om de gewenste doelgroep te bereiken. Voorbeelden van overige platformen zijn: Snapchat, Reddit, Twitter, Pinterest, Marktplaats.

Wat is de beste marketingstrategie voor jouw bedrijf?

Online adverteren kan een bijzonder effectief middel zijn om de omzet voor jouw bedrijf te verhogen. Maar de keuze is reuze binnen de wereld van online adverteren. Daarom helpen wij graag hier structuur in aan te brengen en de juiste strategie te bepalen voor jouw bedrijf.

Blog
Recente blog
Social Spread
Transparant online adverteren met Social Spread.
Wij doen waar wij goed in zijn, dan kun jij doen waar jij het beste in bent. Als de klant succesvol is, dan is Social Spread succesvol.

Ons doel is dan ook dat de klant op ons verdient, met andere woorden: de investering gedaan voor online marketing er ruimschoots uit verdienen. Daag ons uit!
Social Spread hero afbeelding van het team